Kidz678+

For kids only!

Outdoor Valley (2 juli 2022)

Geplaatst door in | 5 reacties

Wanneer
2 juli 2022 (Kidz 678+)

Waar
Outdoor Vallet, Hoeksekade 141, Bergschenhoek

Tijd
11.00u – 16.15u 

Kosten
€ 15,-    over te maken onder vermelding van je voor- en achter naam via bovenstaande betaallink (purchase tickets).

Wat gaan we doen en waarom snel aanmelden?

Bij Outdoor Valley kan je een heleboel verschillende activiteitenen doen. Dat zijn er teveel om allemaal op 1 dag te doen. Daarom hebben wij een selectie  gemaakt van 2 activiteiten waar je uit mag kiezen, namelijk paintball en kanoën. Helaas is het niet mogelijk om beide activiteiten te doen. Omdat het aantal deelnemers per actvivteit beperkt is, zal op volgorde van aanmelding ingedeeld worden. We hopen en verwachten dat we iedereen kunnen indelen bij zijn of haar eerste keus. Om verzekerd te zijn van je eerste keus meld je je dus zo snel mogelijk aan, maar meld je uiterlijk 1 juni aan.

Paintball

Eerst krijgen jullie uitleg van de instructeur. Deze zal vertellen hoe de wapens werken en hoe jullie het spel veilig houden. Vervolgens krijgen jullie een camouflage pak en gaan jullie gewapend en wel het bos in. In het bos kun je je overal verstoppen en barst de strijd los. Welk team viert de overwinning?  De speciale Kidz-wapens zijn net zo stoer als normale wapens, alleen krijg je er geen blauwe plekken van!

Kanoën

Vaar met 3 personen in een Canadese kano door het Hoge Bergse bos en probeer de opdrachten foutloos uit te voeren. Vaar onder bruggen door en wissel midden op het water van boot! Wie lukt het om droog te blijven?

Verrassingsactiviteit

Het gebied rond Outdoor Valley is erg mooi en leent zich ervoor om nog een leuke activiteit te doen. Wat we gaan doen, dat houden we nog even geheim.

Wat moet je meenemen?

 • Paintbal :  oude schoenen en schone sokken
 • Kanoën  :  zwemkleding en/of  droge kleren en een handdoek

Van te voren ontvang je een mail, zodat je weet bij welke activiteit je ingedeeld bent

Vervoer

Kom op eigen gelegenheid naar Outdoor Valley. Regel je eigen chauffeur die je brengt en haalt. Lukt het echt niet om zelf vervoer  te regelen, dan horen we dat graag.

Validatieverklaring

Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten van Outdoor Valley zullen wij namens jullie en jullie ouders een validatieverklaring moeten tekenen. Door je aan te melden, veklaar je dat jij en je ouder de validatieverklaring hebt gelezen en je ons uiterlijk een dag van te voren informeert als de validatieverklaring daar om vraagt. De validatieverklaring heb je per mail ontvangen.

Kom jij naar Outdoor Valley?

 • JA, mijn eerste keus is Paintbal (63%, 34 Stemmen)
 • NEE, ik blijf indoor (24%, 13 Stemmen)
 • JA, mijn eerste keus is Kanoën (13%, 7 Stemmen)

Aantal stemmen: 54

Laden ... Laden ...

Wat wil je bij Outdoor Vally eten?

 • Pizza Margherita (22cm) (31%, 16 Stemmen)
 • Patat + frikadel (31%, 16 Stemmen)
 • Patat + kroket (27%, 14 Stemmen)
 • Patat + kaassouflé (10%, 5 Stemmen)

Aantal stemmen: 51

Laden ... Laden ...

 

5 Reacties

 1. Voor iedereen die te laat was met betalen: De betaallink was verlopen, maar is nu ververst. Betaal snel want anders is de link straks weer verlopen….

 2. Hallo Johan, wij hebben net betaald zonder Roos haar naam te vermelden. Excuus!
  Inge en Jan Willem Verwoerd

Plaats een reactie