Kidz678+

For kids only!

Informatie seizoen 2018-2019

Geplaatst door op sep 2, 2018

Wat is Kidz678+?

Kidz678+ is voor de kinderen van groep 6, 7 en 8 van de basisschool en de brugklas en wordt maandelijks georganiseerd. Er zijn aparte avonden voor 67 en voor 8+. Een aantal keer per jaar zal er een gezamenlijke avond worden georganiseerd. Een Kidz avond begint om 17.30 uur met gebed en uitleg wat we allemaal gaan doen. Om 18.15 uur gaan we eten en daarna iets leerzaams en/of leuks doen. Om 20.30 uur is het helaas al weer afgelopen. Het motto van Kidz678+ is: Het is belangrijk om leuke dingen te doen en het is leuk om belangrijke dingen te doen. Je zult merken dat die 2 dingen heel goed samen gaan. Bij Kidz678+ leer je andere kinderen uit de kerk kennen, leer je oog te hebben voor anderen en mag je gezien worden. Je leert God kennen en mag ervaren wat het is om zijn kind te zijn. Hij houdt van jou zoals je bent! Gefeliciteerd!

Wij zijn steeds op zoek naar leuke ideeën voor de invulling van de Kidz avonden. Suggesties zijn van harte welkom.

Team Kidz678+

Voor het komende seizoen bestaat het team uit de volgende personen:

Team Kidz67      Team 8+
Mirjam Olij Robert Hilhorst
Johan Nugteren Willard van der Velden
Johan Rob Hilda Douma
Marijn van Vliet ………. (wie zullen we vragen?)
Sytse Alkema

Hulpouders

Elke avond zijn er 2 ouders die ondersteunen bij het koken, onze keukenprinsessen (m/v). Hiervoor hebben wij een schema opgesteld, welke op onze website is te vinden. Ook staat hierbij vermeld wat er van de ouders verwacht wordt.

Bij sommige activiteiten is extra ondersteuning nodig, bijvoorbeeld voor het vervoer als de activiteit ergens anders plaatsvindt. Dit zal dan bij de uitnodiging van de betreffende avond vermeld worden.

De website

Kidz678+ heeft een eigen website kidz678.gkvdelft.nl. Op de website vind je alle belangrijke informatie, zoals onder andere de data van en informatie over de Kidz activiteiten en ook het keukenhulprooster. Alle kinderen krijgen een eigen inlogaccount. Hiermee krijg je toegang  en kan je berichten plaatsen en je aanmelden voor Kidz activiteiten.  Alle bestaande inlogaccounts zijn verwijderd. Alle kidz ontvangen een automatische email van WordPress en kunnen hiermee zelf een wachtwoord instellen. Het emailadres dat hiervoor gebruikt wordt, is het emailadres waar ook deze brief naar gemaild is.

Klasbord

Foto’s van de activiteiten worden op klasbord geplaatst. Klasbord is een afgeschermd account waar je alleen op kunt als je een profiel aanmaakt en het account van Kidz678+ toevoegt. Zowel ouders als kinderen (of natuurlijk samen) mogen een account aanmaken, volg daarvoor onderstaande stappen:

  1. Ga naar https://web.klasbord.nl/of download de Klasbord-app en registreer je via de app.
  2. Vul je profielgegevens in en maak een leuke profielfoto. Je ontvangt automatisch een mail met een activatielink om je klasbord-account te activeren. Kies vervolgens voor de optie: Volg een bestaande klas!
  3. Om je aan te melden bij het account van Kidz678+ voer je de unieke aanmeldcode in:  RVH-VUC. Er wordt een volgverzoek verzonden naar de Kidz678+ leiding, wanneer de leiding je verzoek accepteert volg je het Kidz678+ account.

Aanmelden

Voor elke Kidz activiteit wordt een uitnodiging op de website geplaatst. In de uitnodiging staat wat we gaan doen en wat je mee moet nemen en soms bevat de uitnodiging andere belangrijke informatie die je voor de activiteit nodig hebt. Lees de uitnodiging dus ZELF goed door.

We proberen de uitnodiging uiterlijk 10 dagen van te voren  op de website te plaatsen. Vervolgens ontvang je een bericht per email en eventueel een app dat de uitnodiging op de website is geplaatst.  Op het antwoordformulier kan je de gegevens invullen die wij hiervoor mogen gebruiken.

Aanmelden voor Kidz avonden en andere activiteiten kan alleen via de website en moet uiterlijk 5 dagen voor de activiteit gedaan worden. Bij sommige activiteiten geldt een afwijkende aanmeldtermijn. Aanmelden is héél belangrijk voor onze voorbereidingen.  Zodoende weten we hoeveel inkopen we moeten doen, kunnen we de teamindeling van tevoren maken en kan eventueel vervoer geregeld worden. Wij rekenen op jullie medewerking.

Wat kost Kidz678+?

Een gewone Kidz avond kost € 1,- en dient overgemaakt te worden. Hiervoor ontvang je een bericht met een betaalverzoek met Tikki€. Maar als je je op tijd en op de juiste manier aanmeldt dan krijg je € 1,- korting en ontvang je geen betaalverzoek. Ook als je je aanmeldt, maar niet komt opdagen moet je € 1,- betalen.

Als er een speciale activiteit is, wordt hier soms een extra bijdrage voor gevraagd.

 Vriendjes

Het is toegestaan om zo af en toe een vriendje mee te nemen. Dit willen wij dan wel graag van te voren weten. Dit kan door het plaatsen van een bericht bij de activiteit. Hierbij moet de naam van het vriendje of vriendinnetje doorgegeven worden.

Planning Kidz678+  avonden

Voor het komende seizoen zijn de voorlopige data van de Kidz678+ avonden bekend. Deze data kunnen wijzigen. De definitieve data vind je altijd op de website. Zet in ieder geval alvast de volgende data in je agenda:

Datum Wie Locatie
14-9-2018 Kidz 8+ Kerk
28-9-2018 Kidz 67 Kerk
12-10-2018 Kidz 8+

Kidz 67

Nog niet bekend

Kerk

9-11-2018 Kidz 8+ Kerk
23-11-2018 Kidz 67 Kerk
7-12-2018 Kidz 8+ Nog niet bekend
21-12-2018 Kidz 67 Nog niet bekend
18-1-2019 Kidz 8+

Kidz 67

Kerk

Nog niet bekend

1-2-2019 Kidz 8+ Kerk
15-2-2019 Kidz 67 Kerk
15-3-2019 Kidz 8+ Kerk
29-3-2019 Kidz 67 Kerk
12-4-2019 Kidz 8+

Kidz 67

Nog niet bekend

Nog niet bekend

17-5-2019 Kidz 8+ Kerk
31-5-2019 Kidz 67 Kerk
14-6-2019 Kidz 8+ Kerk
28-6-2019 Kidz 67 Kerk
13-7-2019

 

Kidz678+

 

Nog niet bekend

(afsluiting seizoen, zaterdag hele dag)

 

Privacy

Om voor jullie geweldige Kidz678+ avonden te kunnen organiseren hebben wij persoonlijke gegevens van je nodig. In het document ‘Kidz678+ en de Algemene Verordening Gegevens Bescherming’ lees je hoe wij je gegevens gebruiken. Om jouw gegevens te mogen gebruiken hebben we de toestemming van je ouders nodig. Dit kan op het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier moet vóór de eerste Kidz678+ avond ingeleverd zijn.