Kidz678+

For kids only!

Wie is het?!

Geplaatst door op sep 29, 2018

Een nieuw seizoen van Kidz678+ en dus ook een nieuwe samenstelling van de groepen Kidz67 en Kidz8+. Op 14 september leren de kidz van Kidz8+ elkaar beter kennen en op 28 september de kidz van Kidz67.

We starten de avond, als vanouds, in de bovenzaal waar we al kort kennis met elkaar maken. Het echte kennismaken begint echter pas na een lekkere tosti maaltijd. Met z’n allen gaan we de kerkzaal in, en wat op zondag nooit mag, mag vandaag wel… Spannend! We spelen het spel “Wat is waar?!”. Eerst vertelt de leiding iets over zichzelf, maar is dat nu waar of is het niet waar….? Heb je het antwoord goed, dan mag je een bankje naar voren klimmen!

Dan is het de beurt aan de kidz zelf, in tweetallen bedenken ze iets dat waar is over zichzelf en één ding dat niet waar is. Eén voor één komen de tweetallen naar voren en vertellen de weetjes over zichzelf. Voor sommigen best spannend hoor, zo vooraan met die microfoon! Maar het is erg leuk om elkaar zo een beetje beter te leren kennen.

Dan is het tijd voor wat actie, lekker rennen door de kerk! We doen dat in twee groepen. De ene groep speelt boter, kaas en eieren. Dat klinkt saai, maar dat is het zeker niet! Want bij dit spel moet je snel en slim zijn om de tegenstander te verslaan. De tweede groep speelt een potje bingo. Maar je hebt niet zomaar bingo, want als je een nummertje hoort dat op jouw kaart staat dan moet je daar eerst nog wat voor doen. Bijvoorbeeld een collectezak pakken om op het nummertje te leggen, of een papieren vliegtuigje vouwen, het wilhelmus zingen, een mixdrankje van 5 verschillende drankjes op drinken en ga zo maar door.

Helaas vliegt de tijd en komen we niet eens meer toe aan het levend wie is het.. Maar na al dat rennen en vliegen zijn we toch wel wat moe geworden, tijd om lekker naar huis te gaan na een geslaagde eerste kidz67 en 8+ avond! Het belooft een mooi jaar te worden!

Wat vond jij van 'Wie is het?!'?

  • Heel leuk (75%, 3 Stemmen)
  • Best leuk (25%, 1 Stemmen)
  • Echt super gaaf! (0%, 0 Stemmen)
  • Niet zo leuk (0%, 0 Stemmen)
  • Stom (0%, 0 Stemmen)

Aantal stemmen: 4

Laden ... Laden ...