Kidz678+

For kids only!

Chillen bij de leiding thuis

Geplaatst door op dec 23, 2018

Druk druk druk… in de maand december hebben we het allemaal heel druk! Surprise maken, cadeautjes kopen, gedichten schrijven, kerstoutfit scoren, kerstboom optuigen, kerstmenu samenstellen, vuurwerk inslaan en ga zo maar door. Kortom genoeg te doen tijdens de drukke decembermaand! Hoog tijd dus om eens even stil te staan en lekker te ontspannen! En waar kun je dat beter doen dan bij iemand thuis.. lekker hangen op de bank, popcorn, chocolademelk, Netflix aan en chillen maar! Zo kom je helemaal tot rust tijdens die drukke decembertijd. Tijdens de Kidz8+ en de Kidz67 avond gaan we daarom lekker eten en relaxen bij de kidzleiding thuis. Lekker in je chillkleding, onesie of natuurlijk met een mooie foute kersttrui aan!

Op 7 december is het tijd voor Kidz8+ om lekker te chillen. De meiden doen dat bij Hilda thuis, heerlijk hoor zo’n avondje alleen met de meiden zonder de jongens erbij. De meiden eten lekker met elkaar terwijl ze ondertussen wat spelletjes spelen. Daarna wordt de heerlijk romantische meiden kerstfilm “The Princess Switch” gekeken. De kidz8+ jongens zijn die avond welkom bij Robert en Willard. Het wordt een echte mannenavond. Eerst Fortnite spelen, vervolgens lekkere burgers bakken op de bbq en daarna de spannende film “Mowgli” kijken onder het genot van veel chips en popcorn.

Op 21 december mag Kidz67 lekker gaan chillen. De meiden chillen bij Mirjam en Marijn. Er worden eerst lekkere pizzaatjes gemaakt en gegeten en daarna wordt de film “The Princess Switch” opgestart. Heerlijk zo’n meidenfilm, maar wel een beetje klef hoor aan het einde..! Ondertussen wordt er genoten van vers gepopte zoete en zoute popcorn en warme chocomel, jummie! En ook bij de mannen wordt er flink gechilld. De ene helft van de Kidz67 jongens is welkom bij Johan thuis, de andere helft bij Job. Lekker eten, een leuk spel tijdens het toetje en genieten van “Home alone” of “Madagascar 3”.

Kortom, we zijn allemaal heerlijk tot rust gekomen tijdens deze chillavond bij de leiding thuis. We hebben genoten! Fijne kerstdagen allemaal en tot volgend jaar in 2019!

Wat vond jij het allerleukst tijdens de chillavond bij de leiding thuis?

  • Dat de avond lekker alleen met de meiden/jongens was (100%, 1 Stemmen)
  • Dat de avond een keer ergens anders was dan in de kerk (0%, 0 Stemmen)
  • Het lekkere eten (0%, 0 Stemmen)
  • De leuke film (0%, 0 Stemmen)
  • Dat we bij de leiding thuis mochten komen (0%, 0 Stemmen)

Aantal stemmen: 1

Laden ... Laden ...