Kidz678+

For kids only!

Schaatsen aan de Maas

Geplaatst door op mrt 14, 2019

Op vrijdag 15 februari gaan we op pad, met z’n allen, kidz67 en 8+. We gaan namelijk schaatsen op de schaatsbaan in Rotterdam! Met enige vertraging komen we in Rotterdam aan en de sfeer zit er gelijk goed in. We moeten eventjes geduld hebben maar na een tijdje mogen we naar binnen. Hup schaatsen aan en gaan met die banaan.

Eerst een tijdje op de funbaan want op de 400 meter baan is het dweilpauze om de baan weer helemaal glad te krijgen. Op de funbaan is het dikke pret, kun je niet schaatsen..?! Dan zijn er speciale zeehondjes waarmee je het schaatsen kunt oefenen, handig hoor! We helpen elkaar goed!

En dan gaat de 400 meter baan open, er worden flink wat rondes geschaatst waardoor we na een tijdje lekker moe en oververhit zijn. Af en toe tijd voor een korte pauze dus, waarin we van een lekkere traktatie genieten. Om 8 uur is het alweer tijd om te gaan helaas, schaatsen uit, auto in en op naar Delft. Het was een erg geslaagde avond, we hebben genoten op het ijs!